Bilder fra Brela

brela toppbilde

Her følger en del bilder fra Brela i Kroatia. På Makarskarivieraen er Brela den turistbyen som er mest kjent for vakre strender. Byen ligger i den nordøstre delen av rivieraen og ligger like ved en annen idyllisk badeby; Baska Voda. Like nedenfor sentrum ligger strendene og båthavna. Nedenfor ser vi to bilder tatt av smbåthavna. I bakgrunnen raver de grå fjellene som følger samtilige turistbyer langs rivieraen.

Brela småbåthavn

Allerede innenfor moloene starter strandpromenaden, og i høysesongen ligger turistene tett for å nyte den svale brisen som gir en behagelig nedkjøling på meget varme sommerdager..

Brela - Kroatia

Like over strandområdet, ligger sentrum av Brela. Her er det stille på den varmeste tiden på dagen. Her finner man butikker, kafeer og bakeri.

Bakeri i Brela

Like over strandområdet, ligger sentrum av Brela. Her er det stille på den varmeste tiden på dagen. Her finner man butikker, kafeer og ba

Brela - strandpromenade

Nedenfor sentrum starter det yrende folkelivet, og mye av forretningsvirksomheten ligger vegg i vegg med promenaden. I skyggen av grønne bartrær ligger kafeer og små utsalg der man kan få kjøpe det meste man trenger til et liv ved stranden. Bildet nedenfor viser det grønne beltet som strekker seg langs promenaden like over stranda.

Brela - badestrand

I Brela er det flere bukter og nes, og noen er delvis brutt av klippelandskap. Hoteller ligger delvis gjemt bak tette bartrær. 

Brela - soling

På varme dager er friområder i skyggen av bartrærne en kjærkommen plass for pause fra sol og varme. Bildet nedenfor viser Brela med Biokovo-fjellene som ruver i bakgrunnen. Ønsker man pause fra strandlivet, arrangeres det båtturer fra Brela. Baska Voda ligger like ved, og det er heller ikke langt til rivieraens hovedstad; Makarska.

Brela mot nordvest

Tilbake til Ferie i Kroatia 

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Kontakt ferieikroatia.com